Lägsta prisgaranti!

Vi är ganska säkra på att när du som kund handlar från oss så handlar du till Europas lägsta priser inkl. frakt och 25% moms. Om du mot förmodan skulle få ett bättre pris från en annan leverantör, svensk eller från annat europeiskt land, så maila kundtjanst så försöker vi matcha priset.

 

Hur kan vi hålla så låga priser?

Optosolars motto har från början varit att erbjuda kvalitétsprodukter till de lägsta priserna och samtidigt ha en bra och snabb kundservice. Vi är verkligen mån om att du som kund ska få den mest prisvärda lösningen. Det är t.ex. därför som vi inte vill erbjuda en lösning där man sätter optimerare på alla paneler trots att det inte finns något problem med skuggning. Vi för endast produkter som vi anser vara prisvärda. Vi står till tjänst att kostnadsfritt svara på frågor före, under och efter installation.

 

Vad vi har:

Få mellanhänder

Ofta handlar vi direkt från tillverkaren, dessutom så försöker vi alltid förhandla till oss de absolut bästa priserna, ofta till samma låga pris som de som köper betydligt större volymer får betala.

Små vinstmarginaler

Vi tar ut en skälig lön, eventuell överskjutande vinst återinvesteras i verksamheten för att ta fram nya innovativa lösningar som ytterligare kan effektivisera och förbättra verksamheten.

Låga kostnader

Vi sköter själva om planering och förhandling av båtfrakter, införtullning etc. För inrikes frakter har vi ett mycket bra avtal med vår lokala speditör Dingle Fjärrfrakt AB och DHL. Vi försöker att i största möjliga mån hålla nere ALLA kostnader, stora som små. Men det får inte påverka köpupplevelsen eller vår kundservice.

 

Vad vi inte har:

En stor säljorganisation

Detta är en helt enkelt en jättebesparing. Vi föredrar att bli rekommenderade av tidigare kunder istället för att spendera en massa pengar på en säljorganisation och reklam.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen